Newey over verrassende Mercedes: 'Wij hadden de maas in de wet over het hoofd gezien'

De hoofdontwerper van Red Bull Racing, Adrian Newey, schijnt zijn licht op de ontwikkelingen van het afgelopen seizoen. De nieuwe reglementen werken beter dan hij van tevoren had verwacht. Ook leidt het budgetplafond tot verrassingen als het ontwerp van Mercedes, omdat met een beperkt budget niet elke mogelijkheid van tevoren kan worden onderzocht. Newey heeft het idee dat de nieuwe reglementen goed werken, ondanks het feit dat Red Bull zeventien van de 22 races heeft gewonnen. Hij geeft echter toe dat hij eerder sceptisch was. "In het begin waren er twee teams op hetzelfde niveau met Ferrari en wij, en…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head