'Newey verschuift cockpit en verkleint motor voor gestroomlijndere RB18'

Adrian Newey schijnt bij de ontwikkeling van de RB18 twee aspecten significant anders te hebben gedaan dan bij voorganger RB16b gedaan is. De topontwerper zou de cockpit naar voren hebben gehaald en Honda hebben gevraagd de motor nog compacter te maken, zodat de achterkant van de bolide nog smaller kan worden. Dit alles om een meer gestroomlijnde auto te krijgen. De Italiaanse krant La Gazzetta Dello Sport meent te weten dat Newey de twee aanpassingen heeft doorgevoerd in de RB18. De cockpit is naar voren geplaatst om zo de zijkanten nog verder te kunnen aanhalen en verlengen. Hierbij profiteert hij…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head