Nieuwe windtunnel moet McLaren op gelijke hoogte brengen met topteams

McLaren is druk bezig met het bouwen van een nieuwe windtunnel en deze zou eind 2022 klaar moeten zijn voor gebruik. Het team uit Woking hoopt van de windtunnel te kunnen profiteren en de auto in de toekomst nog beter te ontwikkelen. Andreas Seidl, de teambaas van McLaren, vertelt dat de bouw van de windtunnel op schema ligt. "Qua infrastructuur liggen we absoluut op schema", verzekert Seidl geciteerd door Motorsport Total. "Onze windtunnel zit midden in de bouw met als doel om eind 2022 gereed te zijn voor gebruik. We hopen in de loop van het seizoen 2023 stap voor…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head