Norris bevestigt gesprekken met Red Bull: 'Hoef me er niks van aan te trekken door mijn contract'

Lando Norris geeft toe dat hij gesprekken had met Red Bull Racing. Christian Horner, de teambaas van het Oostenrijkse team, liet afgelopen jaar al weten te hebben gesproken met de Brit. Momenteel heeft de coureur echter een contract tot en met 2025 met McLaren en hoeft hij voorlopig niet te denken aan waar hij een contract zal tekenen. Norris benadrukt dat hij nog lang niet in de buurt was van een contract met het team van Max Verstappen. "Allereerst zijn de gesprekken die ik met Red Bull heb gevoerd algemeen", begint de 23-jarige tegenover Motorsport.com. "Elke coureur probeert met elk…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
Ezoicreport this ad
F1Head