Norris en Ricciardo met opgeheven hoofd naar Jeddah: 'Onze kansen niet onbenut laten'

Het team van McLaren verliet het Bahrain International Circuit met nul punten achter haar naam. Het was een flinke teleurstelling voor Lando Norris en Daniel Ricciardo, maar de MCL36 bungelde het gehele weekend onderaan het veld. Tijdens de testdagen in Bahrein kende de bolide veel problemen met de remmen, maar nu lijkt de auto gewoon de snelheid te missen. Desalniettemin blijven de coureurs optimistisch over hun kansen in Saoedi-Arabië. Norris wist kortstondig op de dertiende plaats te rijden in Bahrein, maar hoger kwamen de McLaren-coureurs niet. Uiteindelijk was het Ricciardo die met een veertiende plek de hoogste klassering liet noteren.…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head