Norris heeft drie zware dagen achter de rug: 'Niet wat we wilden, maar goed genoeg'

Lando Norris blikt terug op een lastige testweek in Bahrein voor het team van McLaren. Zo viel Daniel Ricciardo weg vanwege corona en had het team de nodige problemen tijdens het testen. Norris nam alle drie de dagen voor zijn rekening, maar kwam er niet lekker in. Pas op de laatste dag leek het wat beter te gaan en kan de Britse coureur enigszins tevreden zijn. "Een betere laatste dag", begint Norris na afloop. "We eindigden met wat meer positieve punten met gelukkig een stuk meer ronden. Het team heeft goede vooruitgang geboekt met de problemen die we hadden. Er…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head