Norris helpt andere mensen met mentale klachten: 'Dat komt behoorlijk hard aan'

Lando Norris heeft het niet altijd even makkelijk gehad in de beginperiode van zijn Formule 1-carrière. De McLaren-coureur worstelde met zijn mentale gezondheid door de druk van de sport en de hele cultuur eromheen online. Vandaag de dag kan de jonge Engelsman er steeds beter mee omgaan, mede dankzij professionele hulp. Daardoor kan hij nu ook anderen helpen en dat maakt soms behoorlijke indruk op hem. "Ik denk dat ik een goede verliezer ben, maar ik ben altijd een man geweest die erg hard voor mezelf is", vertelt Norris aan GQ Magazine over hoe zijn problemen tot stand kwamen. Hij…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head