Norris oneens met Russell: 'Als het erop aankomt staan Mercedes en Red Bull vooraan'

Lando Norris denkt niet dat McLaren als één van de favorieten uit de wintertests in Barcelona is gekomen. Na de tweede testdag riep George Russell dat zowel Ferrari als McLaren op dit moment voor Mercedes liggen, maar daar kan Norris zich niet in vinden. Vooral niet na de derde testdag, waarin zowel Lewis Hamilton als Russell de snelste tijden hadden genoteerd. "Als hij (Russell, red.) denkt dat wij sterk zijn, dan denken wij dat hij sterk is", begint Norris in gesprek met Formel1.de. Daarmee weerspreekt de 22-jarige Brit de woorden van Russell, die zei dat Mercedes "gemiddeld wel achter Ferrari…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head