Norris ziet 'simpel probleem zonder simpele oplossing' bij McLaren

McLaren is het nieuwe seizoen uitermate pover begonnen. Tijdens de kwalificatie in Bahrein konden Lando Norris en Daniel Ricciardo geen potten breken, en tijdens de race kwamen de coureurs niet verder dan de veertiende en vijftiende plek. Sinds de testdagen in Bahrein wordt het team geteisterd door problemen met de remmen en is de MCL36 veel snelheid verloren. Het probleem met de remmen moet volgens Norris en technisch directeur James Key nu verholpen zijn. Tijdens de testdagen in Bahrein kwam het team van McLaren erachter dat de remmen heel erg warm werden. Volgens Key is het precies een mankement die…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head