Ocon klaar voor de volgende stap: 'Dit jaar zal voor Alpine in het teken staan van progressie'

Na een verrassende presentatie waarin Alpine niet één, maar twee nieuwe liveries liet zien, lijkt het enthousiasme de overhand te hebben binnen de Franse équipe. Een nieuwe sponsor zorgt voor een nieuwe kleurstelling op de auto, Otmar Szafnauer brengt als kersverse teambaas een nieuwe soort leiderschap en coureurs Fernando Alonso en Esteban Ocon worden bijgestaan door reserverijder Oscar Piastri. Allemaal vernieuwing dat in het teken staat van "progressie". Na een vijfde plaats in het constructeurskampioenschap van 2021 mag Alpine trots zijn op de prestaties die het geleverd heeft, vindt Luca de Zeo, hoofd van de Renault Group. En dat zijn…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head