Onder de loep | In-vorm Leclerc moet gretige Verstappen tweemaal bedaren in Imola

Het Formule 1-seizoen is in volle gang en met de Grand Prix van Emilia Romagna wordt zelfs het Europese deel van de kalender al ingeluid. 2022 kende al drie races en in twee van die drie races was het vooraan heel erg spannend. Charles Leclermag dan wel voorlopen op Max Verstappen, maar reken er maar op dat de Nederlander zich niet gewonnen geeft. In Onder de loep belicht F1Maximaal.nl de verhaallijnen die u als kijker aankomend weekend in de gaten moet houden. 1. Max Verstappen vs. Charles Leclerc: deel 4 Het is nog vroeg, maar de rivaliteit van het jaar…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head