Ondertussen in de F1 | Alonso en Perez racen supercars op Melbourne Park

Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal houdt je in de rubriek "Ondertussen in ..." op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1. Alonso en Perez racen supercars op Melbourne Park Fernando Alonso en Sergio Perez hebben vandaag plaatsgenomen in de V8 supercars, bekend van de legendarische race in Bathurst, om hun eerste rondjes te rijden op het nieuwe circuit van Melbourne Park. De Spanjaard reed in de Trickford Mustang van Thomas Randle en de Mexicaan in een Triple Eight Commodore van Red…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head