Ondertussen in de F1 | Alonso laat vanuit sportschool van zich horen aan Aston Martin-volgers

Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal.nl houdt je in de rubriek Ondertussen in de F1 op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1.Alonso laat vanuit sportschool van zich horen aan Aston Martin-volgers Fernando Alonso heeft na afgelopen seizoen de overstap gemaakt naar Aston Martin, en is momenteel hard aan het werk om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op zijn nieuwe avontuur. Vanuit de sportschool groet hij op het officiële Twitter-account van Aston Martin zijn nieuwe achterban en laat hij weten zijn…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head