Ondertussen in de F1 | AlphaTauri feliciteert Gasly met 26e verjaardag

Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal houdt je in de rubriek "Ondertussen in ..." op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1. AlphaTauri feliciteert Gasly met 26e verjaardag AlphaTauri-coureur Pierre Gasly viert zijn 26e verjaardag. Het team van AlphaTauri zet hem daarom in het zonnetje. Op social media deelt het team een foto van de Franse coureur. De foto laat de podiumplekken en de overwinning die Gasly met het team behaalde zien. =https://twitter.com/AlphaTauriF1/status/1490614498998296578" data-service="twitter"> Vettel krijgt champagnefles niet open bij ROC-podium Formule…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head