Ondertussen in de F1 | AlphaTauri verwisselt banden aan verkeerde kant van auto

Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal.nl houdt je in de rubriek Ondertussen in de F1 op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1. AlphaTauri verwisselt banden aan verkeerde kant van auto AlphaTauri kende vrijdag een klein moment van onscherpte tijdens de tweede vrije training voor de Grand Prix van Japan. De pitcrew van het dochterteam van Red Bull Racing leek even het verschil tussen links en rechts vergeten te zijn. Het zorgde ervoor dat de voorbanden van Yuki Tsunoda bijna aan de…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head