Ondertussen in de F1 | Bottas keert terug in Hinwil: 'Iedereen bij Alfa Romeo heeft keihard gewerkt'

Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal.nl houdt je in de rubriek Ondertussen in de F1 op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1.Bottas keert terug in Hinwil: "Iedereen bij Alfa Romeo heeft keihard gewerkt" Valtteri Bottas heeft kunnen genieten van zijn vakantie, maar de coureur van Alfa Romeo is inmiddels weer terug bij het team. In Hinwil heeft de Fin alvast in de simulator gezeten en daar was het harde werk direct te merken. Tsunoda en Gasly samen op een step: Japanner…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head