Ondertussen in de F1 | Bottas nog niet klaar voor werk, dus hij geniet eerst van een biertje

Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal.nl houdt je in de rubriek Ondertussen in de F1 op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1.Bottas nog niet klaar voor werk, dus hij geniet eerst van een biertje De vakantie van Alfa Romeo-coureur Valtteri Bottas zit er alweer op. Tijdens zijn laatste vrije dag geniet hij nog van een heerlijk biertje en een bak frietjes, maar aan zijn gezicht te zien was hij graag nog iets langer vrij geweest.=https://twitter.com/ValtteriBottas/status/1614701939010277377?s=20&t=mSl-ZeDVSjfCsSNc-r3qsQ" data-service="twitter">

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head