Ondertussen in de F1 | Bouw paddock in Las Vergas op door F1 gekochte grond is in volle gang

Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal.nl houdt je in de rubriek Ondertussen in de F1 op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1.Bouw paddock in Las Vergas op door F1 gekochte grond is in volle gang Over elf maanden gaan de lampen uit op het circuit in Las Vegas. Faciliteiten voor het Formule 1-circuit waren er nog niet of nauwelijks, en dus wordt er een volledig paddock de grond uit gestampt. De F1 heeft een stuk grond van 39 hectare opgekocht voor…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head