Ondertussen in de F1 | De Vries goed ingepakt in koud Oostenrijk met MotoGP-coureur Márquez

Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal.nl houdt je in de rubriek Ondertussen in de F1 op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1.De Vries goed ingepakt in koud Oostenrijk met MotoGP-coureur Márquez Nyck de Vries is dit weekend in het Oostenrijkse Kitzbühel te vinden. Daar is hij samen met MotoGP-coureur en achtvoudig wereldkampioen MarMárquez. Op het Instagram-account van De Vries, komend seizoen rijden voor AlphaTauri, te zien dat het goed koud is in de Oostenrijkse bergen. Ferrari geeft "nieuwe" kleur van 2023-bolide…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head