Ondertussen in de F1 | De Vries maakt nodige trainingsuren voor debuut bij AlphaTauri

Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal.nl houdt je in de rubriek Ondertussen in de F1 op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1.De Vries maakt nodige trainingsuren voor debuut bij AlphaTauri Nyck de Vries verzet veel werk richting zijn eerste volledige seizoen in de Formule 1. De Nederlandse coureur stapte na de Grand Prix van Australië in 2022 met heel veel moeite uit de auto, dus de trainingsuren lijken ook wel nodig te zijn. Norris blijft gehydrateerd tijdens training, maar drinken gaat…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
Ezoicreport this ad
F1Head