Ondertussen in de F1 | Ferrari F1-75 voor het eerst het circuit op

Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal houdt je in de rubriek "Ondertussen in ..." op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1. Ferrari F1-75 voor het eerst het circuit op Nadat eerder vandaag al beelden opdoken van de Mercedes die haar eerste meters maakte, is ook de nieuwe Ferrari-bolide vandaag naar buiten gegaan om meters op het circuit te maken. Het team deelt via Twitter de beelden waarop te zien is hoe Charles Leclerwegrijdt. =https://twitter.com/ScuderiaFerrari/status/1494631852774150144" data-service="twitter"> Hamilton maakt eerste meters in gloednieuwe…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head