Ondertussen in de F1 | Ferrari geeft 'nieuwe' kleur van 2023-bolide prijs

Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal.nl houdt je in de rubriek Ondertussen in de F1 op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1.Ferrari geeft "nieuwe" kleur van 2023-bolide prijs Ferrari rijdt al sinds het begin van de Formule 1 in een rode kleurstelling en dat zal - niet geheel volgens verrassing - ook in 2023 het geval zijn. Dat meldt het Italiaanse topteam zaterdagavond via Twitter. Hoewel het groots aangekondigd wordt, is het natuurlijk geen groot nieuws. Of nou ja, eigenlijk is…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head