Ondertussen in de F1 | Hamilton biedt inzicht in 'my tyres are gone'-bluf

Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal houdt je in de rubriek "Ondertussen in ..." op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1. Hamilton biedt inzicht in "my tyres are gone"-bluf Lewis Hamilton wil over de boordradio nog wel eens spelletjes spelen met de concurrenten. Zo staat hij inmiddels bekend om het zinnetje: "Bono, my tyres are gone..", refererend naar versleten banden van zijn Mercedes, wat hij aangeeft bij ingenieur Peter Bonnington. In een vermakelijk interview vertelt hij dat hij soms zelfs zijn…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head