Ondertussen in de F1 | Leclerc als ware vleugelflitser tijdens voetbalwedstrijd voor goede doel

Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal.nl houdt je in de rubriek Ondertussen in de F1 op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1.Leclerals ware vleugelflitser tijdens voetbalwedstrijd voor goede doel Charles Leclertrok afgelopen weekend zijn voetbalschoenen aan voor een benefietwedstrijd. De coureur van Ferrari lijkt als rechtsbuiten aan de wedstrijd te hebben deelgenomen en hij toont dat hij wel een goede sprint kan trekken over de vleugel. Zijn aanvallende actie werd uiteindelijk wel goed verdedigd. =https://twitter.com/LeclercNews/status/1617595254349393920" data-service="twitter"> De Vries maakt nodige trainingsuren…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head