Ondertussen in de F1 | Leclerc bedankt Ferrari-fans met donuts na testdag op Fiorano

Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal.nl houdt je in de rubriek Ondertussen in de F1 op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1. Leclerbedankt Ferrari-fans met donuts na testdag op Fiorano Charles Leclerreed woensdag een testdag namens Ferrari om de nieuwe regenbanden van Pirelli voor 2023 uit te testen. Dat deed de 25-jarige Monegask op Fiorano, de testbaan van zijn team. Op de baan waren enkele fans aanwezig om te zien hoe Leclerde F1-75 over het circuit bestuurde. Na afloop van zijn…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head