Ondertussen in de F1 | Max en Jos Verstappen maken zich in Spanje op voor de wintertests

Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal houdt je in de rubriek "Ondertussen in ..." op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1. Max en Jos Verstappen maken zich in Spanje op voor de wintertests Max en Jos Verstappen hebben in Aragon eerder deze week de GT-bolide van de familie aan de tand gevoeld. Er zijn wederom kiekjes opgedoken van de Red Bull Racing-coureur, die via Instagram meldt dat hij op het Spaanse asfalt de perfecte training voor de wintertests aflegt: meters maken.…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head