Ondertussen in de F1 | Norris blijft gehydrateerd tijdens training, maar drinken gaat niet altijd soepel

Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal.nl houdt je in de rubriek Ondertussen in de F1 op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1.Norris blijft gehydrateerd tijdens training, maar drinken gaat niet altijd soepel McLaren-coureur Lando Norris is hard aan het trainen voor het nieuwe Formule 1-seizoen. Een belangrijk onderdeel van sporten blijft genoeg drinken. "Houd jezelf altijd gehydrateerd", zo luidt het commentaar van TeamL4ndo. Echter kan drinken niet altijd even soepel verlopen, zo is te zien op de laatste foto. Russell komt…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head