Ondertussen in de F1 | Oud F1-coureur Inoue steekt de draak met teruggekeerde Hamilton

Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal houdt je in de rubriek "Ondertussen in ..." op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1. Oud F1-coureur steekt de draak met teruggekeerde Hamilton De terugkeer van Lewis Hamilton naar social media heeft veel losgemaakt bij de fans, maar ook binnen de industrie zelf. Taki Inoue, een zeer matige voormalige Formule 1-coureur, maakt van de terugkeer van de Brit gebruik om te grappen over een eigen "terugkeer". Gezien zijn staat van dienst, achttien verreden races met…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head