Ondertussen in de F1 | Red Bull-bolide scheurt door de straten van Dublin

Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal.nl houdt je in de rubriek Ondertussen in de F1 op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1.Red Bull-bolide scheurt door de straten van Dublin Het Formule 1-seizoen is nog niet begonnen, maar Red Bull Racing is al in meerdere landen te bewonderen. Afgelopen weekend was de Oostenrijkse renstal te vinden in Ierland, waar de bolide door de straten van Dublin scheurde. =https://twitter.com/redbullracing/status/1614994333068922881" data-service="twitter"> Verstappen geniet ondanks teleurstelling ook nog even van vrije tijd Max Verstappen kende…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head