Ondertussen in de F1 | Red Bull zorgt voor ludieke content met voice-over

Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal.nl houdt je in de rubriek Ondertussen in de F1 op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1. Red Bull zorgt voor ludieke content met voice-over Zoals bij Red Bull Racing wel vaker gebeurt, zijn er beelden van achter de schermen gepost op het officiële Twitter-account van het team. Deze keer echter niet met de daadwerkelijke gesprekken, maar in samenwerking met sponsor Mobil1 heeft het team met een voice-over voor ludieke content gezorgd. Zo bespreken Max Verstappen…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head