Ondertussen in de F1 | Rondje over Albert Park door ogen Sainz

Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal houdt je in de rubriek "Ondertussen in ..." op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1. Rondje over Albert Park door ogen Sainz Nu de nieuwe layout van het circuit op de vrijdag voor het eerst verreden is, heeft het Twitter-account van de Formule 1 een video geplaatst waarin de kijker een rondje wordt meegenomen door de ogen van Carlos Sainz. Ervaar het Albert Park zoals de coureurs dat doen! =https://twitter.com/F1/status/1512450946466562054" data-service="twitter"> Hamilton grapt met Verstappen…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head