Ondertussen in de F1 | Russell onderbreekt Wolff tijdens video: 'Ik dacht dat je mij riep'

Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal houdt je in de rubriek "Ondertussen in ..." op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1. Russell onderbreekt Wolff midden in video: "Vind jij de auto mooi?" Toto Wolff is tevreden met de shakedown en George Russell, dat stelt hij in een Twitter-video. Geheel onverwachts kwam Russell op dat moment om de hoek kijken tijdens het praatje van zijn teambaas. "Ik hoorde mijn naam, dus ik dacht dat je mij riep", aldus de Brit. "Ik hou…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head