Ondertussen in de F1 | Sainz geniet van opstarten V12-motor in Ferrari-auto

Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal.nl houdt je in de rubriek Ondertussen in de F1 op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1.Sainz geniet van opstarten V12-motor in Ferrari-auto Carlos Sainz mag van geluk spreken dat hij onderdeel uitmaakt van Ferrari. Het levert de Spaanse coureur immers op dat hij ook in zijn vrije tijd mag scheuren met bolides van de illustere Italiaanse autofabrikant. Op zijn officiële Instagram-account deelt Sainz dan ook beelden waarin te zien is hoe hij de V12-motor achterin…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head