Ondertussen in de F1 | Sainz toont zangkunsten: Leclerc onder de indruk van zijn Ferrari-teamgenoot

Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal houdt je in de rubriek "Ondertussen in ..." op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1. Sainz toont zangkunsten: Lecleronder de indruk van zijn Ferrari-teamgenoot Voor de coureurs zitten de testdagen erop en dat betekent dat ze recht hebben op een klein beetje ontspanning voor het begin van het seizoen. De Ferrari-rijders, Charles Lecleren Carlos Sainz, waren te vinden bij een klein concert. Uiteindelijk besloot Sainz zelt het podium op te gaan om een stukje te…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head