Ondertussen in de F1 | 'Twee motorsportlegendes' Verstappen en Márquez herenigd in Japan

Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal.nl houdt je in de rubriek Ondertussen in de F1 op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1. "Twee motorsportlegendes" Verstappen en Márquez herenigd in Japan Max Verstappen en MotoGP-rijder MarMárquez zijn in Japan, waar ook de Honda Racing Thanks Day wordt gehouden. Dat is een evenement dat ieder jaar na alle kampioenschappen plaatsvindt. Volgens het officiële MotoGP Twitter-account zijn het "twee motorsportlegendes", maar in de reacties onder de post wordt daarover getwijfeld. Wat de twee samen…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head