Ondertussen in de F1 | Verstappen bestuurt RB18 met één hand op Suzuka

Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal.nl houdt je in de rubriek Ondertussen in de F1 op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1. Verstappen bestuurt RB18 met één hand op Suzuka Max Verstappen heeft veel vertrouwen in zijn RB18. Zo veel zelfs, dat de coureur van Red Bull Racing zijn auto op Suzuka met slechts één hand bestuurde. En dat op een zeer natte baan in Japan tijdens de vrije trainingen voor de Grand Prix dit weekend. Bekijk hieronder de beelden van…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head