Ondertussen in de F1 | Verstappen bombardeert zichzelf tot meme met actie op persconferentie

Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal.nl houdt je in de rubriek Ondertussen in de F1 op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1. Verstappen bombardeert zichzelf tot meme met actie op persconferentie Max Verstappen liet zich op de persconferentie in Japan van zijn gekke kant zien. De Nederlander drukte zijn gezicht tegen de spatschermen, waarmee hij onbedoeld een nieuwe meme in het leven heeft geroepen. De regerend wereldkampioen, die dit weekend zijn titel kan prolongeren, is onder meer al als poppetje van…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head