Ondertussen in de F1 | Verstappen geeft vriendin dikke kus voor verjaardag

Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal.nl houdt je in de rubriek Ondertussen in de F1 op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1. Verstappen geeft vriendin dikke kus voor verjaardag Kelly Piquet, de vriendin van Max Verstappen, was donderdag jarig en dat moest natuurlijk gevierd worden. In Monaco, waar de twee samenwonen, werd een groot feest gehouden voor de inmiddels 34-jarige met wat familie en vrienden. Ook Verstappen was natuurlijk aanwezig en op foto"s, te zien op Instagram, krijgen we mee wat…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head