Ondertussen in de F1 | Verstappen op het circuit in Aragon

Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal houdt je in de rubriek "Ondertussen in ..." op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1. Verstappen op het circuit in Aragon Max Verstappen traint niet alleen in de simulator voorafgaand aan het 2022-seizoen. Eerder dit jaar ging hij in Portugal al het circuit op om zijn eerste vlieguren van het jaar te maken, en ook in Spanje heeft hij dit gedaan. De onderstaande foto"s zijn van zijn track day in Aragon. Voorvleugel RB18 op beeld…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head