Ondertussen in de F1 | Verstappen schittert in nieuw reclame Honda

Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal.nl houdt je in de rubriek Ondertussen in de F1 op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1.Verstappen schittert in nieuw reclame Honda Max Verstappen is het nieuwe gezicht van een reclame van Honda. De coureur van Red Bull Racing kreeg al een bolide cadeau van de Japanse autofabrikant en in de reclame mag hij met een Honda-auto door het Britse landschap scheuren. Om de acteerkunsten van de Nederlander niet volledig op de proef te stellen, heeft…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head