Ondertussen in de F1 | Verstappen trekt Pérez terug op het podium

Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal.nl houdt je in de rubriek "Ondertussen in ..." op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1. Verstappen trekt Pérez terug op het podium Max Verstappen trok bij de aankondiging van Sergio Pérez, de Mexicaan terug achter het podium. De Nederlander wilde samen met zijn teamgenoot het podium oplopen om de gezamenlijk overwinning van het team te vieren. Bekijk via Twitter het prachtige gebaar van de Nederlander. =https://twitter.com/ForSpeedz/status/1518272585124904960" data-service="twitter"> Norris grapt: "Ik móést het drinken van Verstappen.."…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head