Ondertussen in de F1 | Vowles laat voor het eerst van zich horen als Williams-teambaas

Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal.nl houdt je in de rubriek Ondertussen in de F1 op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1.Vowles laat voor het eerst van zich horen als Williams-teambaas James Vowles heeft via de officiële kanalen van Williams voor het eerst van zich laten horen als de nieuwe teambaas van de renstal uit Grove. De voormalige strateeg van Mercedes neemt het stokje over van de in december vertrokken Jost Capito. Vanaf 20 februari treedt de 43-jarige Vowles officieel in…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head