Ondertussen in de F1 | Wolff en Hamilton: 'Sorry Lewis, deze auto is niet te besturen'

Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal.nl houdt je in de rubriek "Ondertussen in ..." op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1. Wolff en Hamilton: "Sorry Lewis, deze auto is niet te besturen" Toto Wolff kwam na de finish van Lewis Hamilton direct over de boordradio bij de Brit. De teambaas van Mercedes verontschuldigde zich over de staat van de auto van het Duitse team en klonk aangeslagen. Hamilton reageerde wat killetjes met "geen probleem" en vervolgde daarna met "we zullen hard…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head