Ondertussen in de F1 | Zhou is na twee jaar eindelijk weer thuis

Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal.nl houdt je in de rubriek Ondertussen in de F1 op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1. Zhou is na twee jaar eindelijk weer thuis Dat Formule 1-coureurs het druk hebben blijkt ook nu weer. Guanyu Zhou is voor het eerst sinds twee jaar weer in zijn thuisland China. Hij maakte dit seizoen zijn debuut in de koningsklasse als fulltime-coureur bij Alfa Romeo. Ook voor deze gelegenheid heeft hij weer mooie kleding uit de kast getrokken.…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head