Ondertussen in F1 | F1-coureurs en teambazen onderweg naar gesprek met FIA

Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal houdt je in de rubriek "Ondertussen in ..." op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1. F1-coureurs en teambazen onderweg naar gesprek met FIA Om 20.00u Nederlandse tijd gaan de gesprekken tussen de Formule 1-teams en de top van de Formule 1 weer verder. Er zal gekeken worden naar de situatie omtrent de raketaanval op het Aramco-depot nabij het circuit. Max Verstappen lijkt zich snel te hebben omgekleed en hij heeft een Red Bull gepakt. =https://twitter.com/ErikvHaren/status/1507432775858675721"…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head