Ondertussen in F1 | Gasly schiet uit zijn slof tijdens vrije training

Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal.nl houdt je in de rubriek "Ondertussen in ..." op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1. Gasly schiet uit zijn slof tijdens vrije training Pierre Gasly was tijdens de tweede vrije training allesbehalve gelukkig met zijn collega"s. Of het over Kevin Magnussen of Alexander Albon ging is de vraag, feit is in ieder geval dat hij in niet mis te verstane woorden duidelijk maakte dat zijn collega hem behoorlijk in de weg reed. =https://twitter.com/F1/status/1550525076260261889?t=Kuc0o-Oyhrm0cG2_uQDmbQ&s=08" data-service="twitter"> Prins…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head