Ondertussen in F1 | Leclerc eindigt in de muur tijdens Franse Grand Prix

Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal.nl houdt je in de rubriek "Ondertussen in ..." op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1. Leclereindigt in de muur tijdens Franse Grand Prix Charles Leclerkon de Grand Prix van Frankrijk niet uitrijden nadat hij een fout maakte in de derde sector. Hij belandde met de neus van de Ferrari in de barrières, en daar kwam hij ook niet meer uit. Verslagen liet hij na afloop weten dat hij zelf de fout in ging. =https://twitter.com/F1/status/1551222673245491200" data-service="twitter">…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head