Ondertussen in F1 | Magnussen zet dochtertje achter het stuur van zijn Haas-bolide

Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal houdt je in de rubriek "Ondertussen in ..." op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1. Magnussen zet dochtertje achter het stuur van zijn Haas-bolide Kevin Magnussen wist afgelopen zondag vriend en vijand te verrassen door de vijfde plaats te veroveren tijdens de Grand Prix van Bahrein. De feeststemming zat er goed in bij Haas na afloop van de race. Toen het rustig was geworden op het Bahrain International Circuit mocht het dochtertje van de coureur…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head