Ondertussen in F1 | McLaren lijkt onthullingsdatum auto 2023 te verklappen

Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal.nl houdt je in de rubriek Ondertussen in de F1 op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1.McLaren lijkt onthullingsdatum auto 2023 te verklappen McLaren plaatste op twitter een aantal foto"s waarop te zien is dat het team hard aan het werk is voor komend seizoen. Oplettende twitteraars zagen al snel op een foto een briefje hangen met de tekst: "Onthullingsdeadline 13 februari." Onduidelijk is nog of het de bedoeling was dat dit naar buiten zou komen.…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head