Ondertussen in F1 | 'Toekomstige Mercedes-coureurs' ontmoeten elkaar

Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal.nl houdt je in de rubriek Ondertussen in de F1 op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1."Toekomstige Mercedes-coureurs" ontmoeten elkaar Mercedes heeft op Instagram een foto geplaatst van Toto Wolff en zijn zoon Jack samen met Mercedes-talent Andrea Kimi Antonell op de kartbaan. De jongste telg van Wolff poseert in een kart met Antonelli. Mercedes schrijft bij de foto met een knipoog: "Toekomstige Mercedes Formule 1-coureurs?" Leclerlaat hond op speciale manier poseren voor foto Charles Leclerkan…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head